Läti kontroll ajas ehitusfirmad ärevile

Läti ametnikud vestlesid täna SIA Merksi juhatuse esimehe Oskars Ozolinsiga, kuid SIA Merksi kontoris ei ole toimunud läbiotsimist ning ettevõttele ega ühelegi töötajale ei ole esitatud kahtlustust ega süüdistust, teatas Merko pärastlõunal.  Foto: Liis Treimann

Läti Korruptsiooniennetuse Büroo KNAB otsis täna läbi mitme ehitusfirma ja riigiametniku kontoreid, tehes koostööd konkurentsiametiga. Ametnikud vestlesid ka Eesti börsifirma Merko Ehituse Läti tütarettevõtte juhiga.

Läbiotsimised olid seotud kahtlusega, et vähemalt kümme suuremat ehitusfirmat on seotud kuritegudega ja konkurentsiseaduse rikkumisega.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum