Linda Eensaar • 25. september 2019 kell 14:48
Uudised
Ainult tellijale

Mõte Äriplaani arutelult: edukad, minge annetage vähiravifondile

Ettevõtjad Kristjan Rahu ja Robin Saluoks majanduskonverentsil Äriplaan 2020.   Foto: Raul Mee

Majanduslanguse hirm, palgakasv ja keskkonnasäästlikkus – need kolm märksõna iseloomustavad selleaastast majanduskonverentsi Äriplaan, leidsid konverentsi lõpus toimunud arutelus noor ettevõtja Robin Saluoks ja ettevõtja Kristjan Rahu.

Kõigepealt tõstatas vestlust modereerinud Äripäeva peadirektor Igor Rõtov publikule paradoksaalse küsimuse, et kuigi praegu räägitakse kas just kriisist, aga kindlasti ettevaatlikust olukorrast, siis kas konverentsile kohale tulnud ettevõtjad ja ettevõtted ise plaanivad lähiajal kasvu või mitte.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum