Kristjan Pruul • 9 oktoober 2019
Uudised
Ainult tellijale

Simson valis kabinetiülemaks itaallase

Kadri Simsoni kabinetiülemaks saab Stefano Grassi  Foto: Andras Kralla

Euroopa Komisjoni tulevase energeetikavoliniku Kadri Simsoni kabinetiülemaks saab itaallane Stefano Grassi, kes praegu töötab Euroopa Komisjoni asepresidendi, Euroopa Liidu välispoliitikajuhi, Federica Mogherini kabinetiülemana.

2004. aastast Euroopa Komisjonis töötanud Stefano Grassi kasuks räägib tema karjäär, teatas Kadri Simson. "Muuhulgas on Stefano Grassi kuulunud varasemalt ka Euroopa Komisjoni ametist lahkuva presidendi Jean-Claude Junckeri kabinetti ning töötanud ka kahe Itaalia peaministri - Mario Monti ja Enrico Letta - Euroopa Liidu küsimuste nõunikuna. Tema kogemused räägivad enda eest,“ ütles ta.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum