Äripäev • 7. november 2019 kell 15:26
Uudised
Ainult tellijale

Maaeluministri nõuniku kohta algatati kriminaalmenetlus

Mart Järviku nõunik Urmas Arumäe  Foto: Erik Prozes

Põhja ringkonnaprokuratuur alustas kolmapäeval kriminaalmenetlust toimingu piirangu rikkumise paragrahvi alusel maaeluministeeriumi haldusalas toimuva asjus – uurimine puudutab minister Mart Järviku nõunikku Urmas Arumäed, ent kahtlustust pole kellelegi esitatud, kirjutas ERR.

Kriminaalasja algatamise eesmärk on kontrollida, kas advokaat Arumäe on rikkunud seadust, kui ta minister Mart Järviku nõunikuna andis ministrile nõu tema haldusalas asuva PRIA tegevuse kohta, olles ise samal ajal süüdistatava kaitsjaks kriminaalasjas, kus PRIA kannatanuna peab seisma avaliku raha kasutamise eest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum