Äripäev • 31. detsember 2019 kell 9:28
Uudised
Ainult tellijale

Kindlustusseltsid kasvatasid korralikult kasumit

Varakindlustus oli jätkuvalt suurimat tulu tootev kindlustusliik, aga ka kasko- ja liikluskindlustus ei jää kaugele maha.  Foto: Andras Kralla / Äripaev

Eestis kahjukindlustusseltsid kogusid koos oma Läti ja Leedu filiaalidega üheksa kuuga 447 miljonit eurot kindlustusmakseid, kasvades 4,7%. Üheksa kuu kahjunõuete maht oli 254 miljonit eurot ja see kasvas aastaga 7%, teatas finantsinspektsioon.

Eesti kahjukindlustuse turgu iseloomustab finantsinspektsiooni teatel paranev kasumlikkus. Üheksa kuuga teenisid Eesti kahjukindlustusseltsid ning nende Läti ja Leedu filiaalid kokku 60 miljonit eurot kasumit ehk siis rohkem kui seltsid eelmise aastaga kokku teenisid. Sellest 11,6 miljonit eurot moodustas tulu investeeringutelt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum