Allan Rajavee • 28 jaanuar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Suurbritannia laseb Huawei piiratud kujul enda 5G-võrku

Suurbritannia kaitseminister Ben Wallace (ülikonnas) ja kindral Nicholas Carter lahkumas valitsuse julgeolekunõukogu istungilt, kus otsustati lubada Huawei võrguseadmed saareriigi tulevasse 5G-võrku, kuid seda tõsiste piirangutega.  Foto: PA Wire / Scanpix

Briti valitsus on otsustanud lubada tulevases 5G-võrgus kasutada Huawei võrguseadmeid, kuid seda ainult 35 protsendi ulatuses kogu võrgust ja väljaspool strateegilisi võrgupiirkondi ning servereid.

Sõjaväebaaside, tuumajaamade ja muude strateegiliste objektide lähedases nii öelda 5G-tuumvõrgus ei tohi kasutada Huawei võrguseadmeid. Samuti tohivad tulevikus moodustada Huawei seadmed vaid 35 protsenti kogu 5G-võrguseadmetes ja -levimastidel kasutatavast tehnoloogiast, vahendab BBC.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum