Eriolukorra pikkusest sõltub selle mõju restoranidele, kuid praegu midagi ümber korraldada on liiga vara, selgitas Eesti tuntumaid restoraniettevõtjaid, restoranide Moon, Kolm Sibulat ning Mantel ja Korsten üks omanikke Roman Zaštšerinski. Tema ettevõtetes klientide hulk langenud ei ole ja töötatakse varem tehtud plaani järgi.
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.