Allan Rajavee • 27. märts 2020 kell 12:10
Uudised
Ainult tellijale

Briti peaminister nakatus koroonaviirusesse

Suurbritannia peaministrit Boris Johnsonit nähti viimati avalikult eile õhtul, kui tänas enda Downing Street 10 aadressil asuva residentsi ees aplausiga koroonoviirusega võitlevaid Briti tervishoiutöötajaid. Täna sai kinnitust, et fotol jäädvustatud hetkel oli Johnson juba viiruskandja.   Foto: PA/Scanpix

Suurbritannia peaminister Boris Johnsoni eile tehtud koroonaviiruse test osutus positiivseks, kuid Johnson kinnitas, et jätkab isolatsioonist riigi juhtimist, vahendab BBC.

Peaministri Downing Streeti büroo sõnul on Johnsonil kerged koroonaviiruse sümptomid ja on otsustanud end isoleerida, kirjutab BBC. „Teda (Johnsonit- toim.) testiti Briti terviseameti peaarsti professor Chris Witty soovitusel,“ lisati Downing Streeti avalduses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum