Allan Rajavee • 1. aprill kell 11:56
Uudised
Ainult tellijale

Käo ja Vare valmistasid Eesti edukama firma juhile pettumuse

LTH-Baasi juht Anton Maljugin leidis, et praegu on sobiv aeg otsida oma ettevõttele uusi turge ja miks mitte ka ärilisi väljundeid – peaasi, et kriisi raisku ei lase.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Majanduses valitseb ebavajalik paanika ja kahekohalisi majanduslanguse numbreid ennustavad suurettevõtjad peaksid mõtlema oma sõnade mõju peale, leidis enam kui tuhandele inimesele tööd andva laevaremondiettevõtte LTH-Baas tegevjuht Anton Maljugin.

Maljugin ei mõista suurettevõtjaid, kes ennustavad eriolukorraga kohanemise faasis juba suurt majanduskrahhi. Kommenteerides näiteks Äripäevas ilmunud intervjuusid Jüri Käo ja Raivo Varega, tõdes Maljugin, et sellise ettevõtlus- ja juhtimiskogemusega ettevõtjad peaksid olema oma krahhiennustustega tagasihoidlikumad. „Kui 20 aastat tagasi ettevõtluses alustasin, olid need mehed (Käo ja Vare – toim) mõnes mõttes minu eeskujud, kuid vaadates nende praeguseid avaldusi, siis mõtlen, kas nad on minu silmis ikka seda tiitlit veel väärt,“ märkis Maljugin

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum