Äripäev • 3. aprill kell 15:05
Uudised
Ainult tellijale

Riigikogulasi ootab esmaspäeval mahukas eelnõukobar

Riigikogu hoone.  Foto: Meeli Küttim

Õiguskomisjon kuulas reedel ära justiitsminister Raivo Aegi selgitused seoses koroonaviiruse leviku leevendamisega seotud valitsuse meetmete paketiga ja otsustas konsensuslikult saata eelnõu esimesele lugemisele esmaspäeval.

Komisjoni esimees keskerakondlane Jaanus Karilaid ütles, et tegemist on väga mahuka eelnõuga, mis seoses eriolukorra kehtestamisega tähendab 33 seaduse parandamist ja täpsustamist, edastas riigikogu pressiteenistus. Tema sõnul on mitmed muudatused seotud tõendite ja lubade tähtaja pikenemisega kuni eriolukorra lõpuni. Nii näiteks ei peatu juhtimisõigus, kui eriolukorra ajal ei ole läbitud tervisekontroll.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum