Viivika Rõuk • 5. aprill 2020 kell 17:14
Uudised
Ainult tellijale

Euroopa valmistub koroonaviiruse piiranguid lõdvendama

Üks võimalus piiranguid leevendama hakata on teha seda vanusegruppide kaudu, näiteks et nooremad võivad liikuda ja isegi koguneda, aga vanemad ja riskirühma kuuluvad inimesed püsivad eraldatuses.  Foto: Liis Treimann

Euroopa riigid eesotsas Prantsusmaa ja Hispaaniaga panevad paika plaani, kuidas ja millal end uuesti lukust lahti keerata, riskimata samas viiruse teise laine tekkimisega.

Valitsused üle Euroopa on alustanud ettevalmistusi koroonaviirusest põhjustatud piirangute leevendamiseks. Prantsusmaa, Hispaania, Belgia ja Soome on mõned neist riikidest, mis on kokku kutsunud ekspertide komitee, mis uuriks võimalusi, kuidas kõiki kehtestatud piiranguid oleks kõige targem järjest leevendama hakata.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum