Koit Brinkmann • 27. aprill kell 12:28
Uudised
Ainult tellijale

Ringkonnakohus tühistas Igor Pihela firmalt kahjuhüvitise väljanõudmise

Ettevõtja Igor Pihela.  Foto: LIIS TREIMANN

Ettevõtja Igor Pihela ja tema äripartneri Valentin Štavbonko vahel ühe Lasnamäe kinnisvaraarendusega seotud kohtuvaidluste järjekordse otsusega tühistati maakohtu otsus, mille järgi tuli rahaliigutamistes osalenud Pihela ettevõttel AS Eferelt kaasvastutajana maksta koos viivistega ligi 895 000 eurot.

Läinud kevadel jõustus kohtuotsus, millega Eferelti enamusosalusega Näituste Kinnisvara ASilt mõisteti äripartneri kasuks 760 000 eurot. Siis tuvastas kohus, et Pihela trikitas Lasnamäel ühist kinnisvaraäri ajanud partnerite algselt kokkulepitud raha tagasimaksmise järjekorrast mööda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum