Uudised
Ainult tellijale
Finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer ütles, et kui riigikohus keelaks edaspidi inspektsioonil hoiatusteateid avaldada, kaotaks sellest finantssektori läbipaistvus.   Foto: Liis Treimann

Finantsinspektsioon võib kaotada õiguse kahtlastest firmadest teatada

Kolm ettevõtet andsid finantsinspektsiooni kohtusse, sest viimane avaldas oma kodulehel nende kohta hoiatusi. Kahes kohtuastmes kaotanud inspektsiooni hinnangul sõltub nüüd riigikohtu otsusest finantssektori läbipaistvus.

"Kui finantsinspektsioonil ei oleks lubatud hoiatusteateid avaldada, kaotaksid sellest kõik inimesed. Seda põhjusel, et hoiatusteated teenivad ikkagi finantssektori läbipaistva ja ausa toimimise eesmärki," lausus finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum