Maarit Eerme • 4. juuni 2020 kell 9:32
Uudised
Ainult tellijale

Kauplused tahavad keskustes lahtiolekuaegu lühendada

Rocca al Mare ja Kristiine keskuse juhi Kristjan Maaroosi sõnul ei ole neil plaanis kaupluste lahtiolekuaegu tervikuna lühendada ning ta ei näe põhjust, miks see oleks vajalik.   Foto: Andras Kralla

Kaupmehed tahaksid keskustes poed tund-paar varem sulgeda, kuna isegi enne kriisi tiksus viimaste tundidega ärile vaid miinust. Keskuste omanike jaoks aga paistavad need viimased tunnid oluliselt hinnalisemad.

Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma vaatles kaubandus.ee jaoks oma 67 Eesti kaupluse külastamisaegu poole aasta jooksul, eelmise aasta septembrist kuni selle aasta veebruarini. Külastajaid oli selle aja peale kokku 2,5 miljonit ning selgus, et pooltes kauplustes ootasid teenindajad viimasel tunnil kliente, keda ei tulnudki.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum