Äripäev • 3. august kell 11:40
Uudised
Ainult tellijale

Martin Helme jättis riigikogu erikomisjonid tühja ootama

Erakorralisel erikomisjonide ühisistungil olid komisjonide esindajad kohal, ent mitte rahandusminister Martin Helme.  Foto: Liis Treimann

Kuigi riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjon ja korruptsioonivastane erikomisjon kutsusid täna erakorraliselt ühistungile rahandusminister Martin Helme, et arutada sõlmitud lepingut advokaadibürooga Freeh Sporkin & Sullivan, jättis minister kohale ilmumata.

Kui Helme (EKRE) ei tulnud istungile, siis kell 14 alanud kohtumisel olid kohal riigieelarve kontrolli erikomisjoni esimees Jürgen Ligi (Reformierakond), korruptsioonivastase erikomisjoni esimees Katri Raik (SDE) ja komisjoni liige Andres Sutt (Reformierakond).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum