Henry Mölder • 4. august kell 8:53
Uudised
Ainult tellijale

Kasumi kahekordistanud Tavid räägib meeletust kahjumist

Tavid AS suuromaniku Alar Tammingu sõnul ei peegelda majandusaasta aruanne tegelikku tõde.  Foto: Raul Mee

Majandusaasta aruande järgi teenis väärismetallidega kauplev ettevõte Tavid AS mullu 9,7 miljoni euro suuruse kasumi. Ometi selgitab ettevõtte suuromanik Alar Tamming, et tegelikult tähendas aasta nende jaoks 3,5 miljoni euro suurust kahjumit.

Olenemata sellest, et eelmisel aastal teenitud 9,7 miljoni suurune kasum on pea poole suurem kui üle-eelmisel aastal teenitud 5,7 miljonit eurot, ei tunne ettevõtte suuromanik sellest rõõmu. Kuigi paberi peal näitab bilanss kasumi kasvu, siis Tavidi omaniku Alar Tammingu jaoks pole lugu päris selline.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum