Katariina Krjutškova • 11. august 2020 kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Maffiaprotsessi oodatuim tunnistaja sai kutse kohtusse

Hotelli-ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri kriminaalmenetlusel oodatakse kannatamatult, et MiniCrediti episoodis justkui jokkerina mängu tulnud skeemimeister Kristian Kesner (pildil) tuleks tunnistusi andma.  Foto: Veiko Tõkman

Hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri protsessile on kutsutud tunnistusi andma fantoomärikas Kristian Kesner, kel on seni õnnestunud imekombel süüdistusest pääseda ja tabamatuks jääda.

Menetlusosaliste kinnitusel on prokuratuur saatnud Kesnerile kohtukutse, mistõttu peaks tunnistaja kohtusse ilmuma sel kolmapäeval. Kesner olevat kinnitanud kutse kättesaamist, kuid vastanud, et viibib välismaal. Samas ei andnud ta konkreetset vastust, kas tuleb kolmapäeval kohtusse või mitte.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum