Katariina Krjutškova • 3. märts 2020 kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Filmilik maffiakontor Tallinna kesklinnas

Äripäev pildistas viimati MiniCrediti kontori sissekäiku märtsis 2016 ehk ligi pool aastat enne pankroti väljakuulutamist.   Foto: Andres Haabu

Hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri kriminaalasjas avasid MiniCrediti endised töötajad oma tunnistustes laenuäri igapäevaelu, mis sisaldas relvastatud turvamehi, topeltjärelevalvet ja fantoomülemusele Kristian Kesnerile (43) maiustuste toomist.

Tallinnas Viru ringi serval Metro Plaza seitsmendal korrusel tegutsenud MiniCrediti kontoris avanes tavapäratu maailm, kus valitsesid karmid reeglid. Laenukontori töötajad pidid kõik oma käigud administraatori laual kirja panema, isegi suitsupausid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum