Äripäev • 7. september 2020 kell 5:21
Uudised
Ainult tellijale

EfTEN siseneb uue fondiga elukondlike üürimajade turule

Eften Capital tegevjuht Viljar Arakas.  Foto: Andras Kralla

EfTEN Capital asutab uue fondi, mis hakkab investeerima üürimajadesse Eestis, Lätis ja Leedus. Loodava EfTEN Residential Fundi eesmärk on saada Baltimaade suurimaks elukondliku kinnisvara fondiks ning kaasata esimeses etapis 60 miljonit eurot omakapitali investeeringuid, teatas ettevõte.

„EfTEN on ärikinnisvaras Baltimaade suurim fondivalitsemise ettevõte ning nüüd laiendame tegevust elukondlikku kinnisvarasse. EfTEN loodi eelmise finantskriisi ajal ning koroonaviiruse tekitatud majandussurutis annab hea ajastuse uude ärisuunda sisenemiseks. Kavas on teha ehitusturu eesootavas madalseisus n-ö hulgioste ehk fond hakkab ostma terveid maju, mitte üksikuid kortereid,“ ütles EfTEN Capitali tegevjuht Viljar Arakas pressiteate vahendusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum