Äripäev • 18. oktoober kell 7:04
Uudised
Ainult tellijale

Nädala lood: Eesti ärimeeste küsitav maksuskeem ja Tallinki häda petturitega

Kinnisvaraettevõte Capital Mill maksis mõni aasta tagasi Hollandi firmat kasutades omanikele miljoneid eurosid dividende ega ole sellelt Eestis tulumaksu tasunud.   Foto: Liis Treimann

Selle nädala Äripäeva lugejate lemmiklood rääkisid finantsvabaduses investoritest, kes pelgavad oma portfelli kallale minna ja tuntud kinnisvaraettevõttest, kes ei andnud ammendavaid vastuseid nn küsitava Hollandi-skeemi kohta.

Kinnisvaraettevõte Capital Mill maksis mõni aasta tagasi Hollandi firmat kasutades omanikele miljoneid eurosid dividende ega ole sellelt Eestis tulumaksu tasunud. Ettevõtte juhi Igor Mölderi sõnul on maksud tasutud Hollandis ja siinne maksuameti kontroll on edukalt läbitud, ent amet seda kinnitada ei saanud

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum