Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Jüri – peaminister Mardi valitsuses

Peaministripartei toetuse kukkumine EKREst allapoole kinnitab tõdemust, et Keskerakonna esimees Jüri Ratas töötab sisuliselt peaministrina Mart Helme valitsuses, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.

Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.   Foto: Liis Treimann

Retoorika muutumise asemel, mis pidi Konservatiivse Rahvaerakonna liidreid valitsuses vältimatult tabama, näeme vastupidist. Isa ja poeg Helmed kehtestavad Stenbockist lähtuva avaliku teemaderingi ning määravad sisuliselt valitsuse teod ja näo. Jüri Ratase (ja teatud asjades ka teiste, näiteks isamaalasest kaitseministri Jüri Luige) osaks jääb lõputu selgitamine ja vabandamine.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum