Vaido Padumäe • 28. november 2019 kell 4:00
Arvamused
Ainult tellijale

Vaido Padumäe: mõelda tuleb nii, et maa väriseb!

Arvamuskonkurss Edukas Eesti on võimalus muuta maailma meie ümber siiramaks, ausamaks ja helgemaks, pakkudes ideid, mille järgi teised võiksid joonduda, kirjutab Eduka Eesti arvamuskonkursi toetaja, Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe.

Vaido Padumäe.  Foto: Raul Mee

President Kersti Kaljulaid kirjutas möödunud aastal oma jõulukaardile: "Oleme esimene põlvkond, kes teab, et hävitame oma planeeti, ja viimane, kes saab midagi ette võtta." President võttis sellega kokku viimaste aastate ja eriti viimase aasta väga mõjuka arvamusdebati, mis lahkab keskkonda ja kliimapoliitikat. Mitte ainult Eestis, vaid kogu maailmas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum