Marti Mätas • 1. november 2020 kell 7:00
Arvamused
Ainult tellijale

Diplomaat: ekspordivärav, mis tuleb avada!

Marti Mätas.  Foto: Erakogu

Lõuna-Korea on kauge, kuid perspektiivikas turg, mille vallutamisel saab Eesti riik ettevõtjale toeks olla, kirjutab Eesti Vabariigi ajutine asjur Korea Vabariigis Marti Mätas.

Tänavu otsustas valitsus avada kaks uut Eesti välisesindust – Singapuris ja Soulis. Otsus oli mitmes mõttes märgiline – see annab tunnistust nii meie riigi kasvavast välispoliitilisest võimekusest, Aasia kasvavast tähtsusest maailmaareenil kui ka välisministeeriumi lähenemisest, mille kohaselt arvestatakse välispoliitiliste otsuste tegemisel, sealhulgas välisesinduste avamisel, võimalikult palju Eesti majanduse ja meie ettevõtjate huvidega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum