Aare Tark • 22. jaanuar kell 10:00
Arvamused
Ainult tellijale

Aare Tark: iga valitsus peab praegu lahendama kolme kriisi

Aare Tark.  Foto: Raul_Mee

Valitsuse vahetumisel keskendub tähelepanu sageli siseriiklikele küsimustele, aga hulk suurimaid väljakutseid, mis meie ees seisavad, ei ole enam ammu riikliku mastaabiga, kirjutab vandeadvokaat Aare Tark vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Inimkond on praegu kolmes suures kriisis korraga – keskkonnakriis, pandeemia ja majanduslangus. Eesti sisepoliitika, USA valimiste ning COVID-19 pandeemia mõjul on kliimakriis meediapildist välja langenud, aga see ei tähenda, et oleksime midagi sisulist suutnud selles muuta või lahendada. Maailmapanga statistika kohaselt on Eesti Euroopas kurvastaval teisel kohal, tootes 14 tonni CO2 inimese kohta aastas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum