Tartu Ülikooli magistrandid: Eestist saab peakorterite maa vaat nii

Inimkapitali arendamine, muu hulgas õpetajate palga 2500 euro tasemele tõstmise näol, on strateegilise juhtimise magistrite hinnangul väga tähtis.  Foto: Wavebreakmedia ltd, Scanpix

Meie inimeste ja ettevõtete edu märkimisväärne kasvatamine vajab julgeid otsuseid, alustades õpetajate palkade 2500 euroni upitamisest ning lõpetades majanduskohtu loomisega, kirjutavad Tartu Ülikooli strateegilise juhtimise magistrandid Ahto Aruväli, Liis Kokk, Katrin Kullamäe, Kaupo Läänerand ja Igor Taro.

2000. aastal riigikogu poolt heaks kiidetud digitaalallkirja seadus paisutas Eesti rahvusvahelist kuvandit palju suuremaks. See oli üks neist tugevatest sammudest, mis pani meie riigi edasistele majanduslikele edusammudele tugeva aluse. Möödunud aastal polnud päevakorda upitatud abielureferendumi kõrval riigi tasandil ette valmistamisel ühtki samavõrd kaalukat majanduspoliitilist reformi, mis aitaks globaalselt murrangulistel aegadel Eestil majandusliku võimekuse poolest taas suuremaks saada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum