Priit Põldmäe • 17. veebruar kell 12:12
Arvamused
Ainult tellijale

Rae abivallavanem Taavi Aasale: lülitagem Tallinna väike ringtee Eesti majanduse taaskäivitamise kavasse

Rae abivallavanem Priit Põldmäe  Foto: Andras Kralla

Tallinna väike ringtee mõjutab rohkem kui poolt Eesti elanikkonnast ning aitaks vähendada õhku paisatava CO2 hulka, märgib Rae abivallavanem Priit Põldmäe majandusminister Taavi Aasale saadetud pöördumises.

Palju on räägitud ja kirjutatud Tallinna linna kahetsusväärsest olukorrast, kus nii kesklinn kui ka linnaosadevaheline transiitliiklus on surutud Ülemiste järve ja mere vahele. Praktikas tähendab see, et Tallinna linnaosadevaheline transiitliiklus on sunnitud läbima kesklinna, mille tulemusena saastub ebamõistlikult kesklinna elukeskkond (õhu-, müra- ja tolmusaaste koos asjatult atmosfääri paisatud CO2ga) ning kaasnevad asjatud ajalised ja rahalised kahjud iga päeva eest, mil olukord kestab.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum