• Jaga lugu:

  45 miljonit dollarit auto eest

  Kuigi juunis pääses kella külge uudis Ferrarist, mis 80 miljoni dollari (68,6 miljoni euro) eest omanikku vahetas, oli tegemist siiski eraviisilise müügiga. Nüüd aga tuleb oksjonile sõiduk, mis ilmselt purustab 45 miljoni dollari (38,6 miljoni euro) piiri, kirjutab The Drive.

  Kõnealune 1962. aasta Ferrari 250 GTO saab ilmselt olema kalleim sõiduk, mis eales avalikul oksjonil müüdud, just nii arvavad ajakirjanikud juhtuvat augustis toimuval RM Sotheby's Monterey oksjonil.
  Oksjonimaja pressiteatele tuginedes on kõnealune auto kerenumbriga 3413 GT kolmas GTO toodetud 36 autost, ja ilmselt kõige edukama võidusõidukarjääriga. Algselt kasutas masinat Phil Hill vabriku katseautona, edasi võitis 3413 1962. aastal Ferrari kollektsionääri Edoardo Lualdi-Gabardi omanduses olles üheksa võidusõitu. Ka edasine elu oli kuldne ja järgmise üheksa omaniku käes võitis masin ka oma klassi 1963. ja 1964. aasta Targa Florio võistlused. Lisaks veel kamaluga mäkketõusu jõuproove.
  Praegu kuulub masin Dr. Greg Whittenile, kes on sõidukiga samuti vanasõiduki sarjades võistelnud.
  Auto pole kunagi osalenud õnnetuses ja säilinud on originaalsed komponendid, nagu Scaglietti Series II kere, tagasild, mootor ja käigukast. Kui kõik läheb plaanitult, purustab masin rohkem kui 45 miljoni dollariga (38,6 miljoni eurot) eelmise samuti 250 GTO püstitatud rekordi. See masin müüdi Bonhamsi oksjonil 2014. aastal 36,65 miljoni dollari (31,4 miljoni euro) eest.
  Kui raha nii palju ei ole, võib piirduda ikoonilisest sõidukist müügikuulutuse tarbeks tehtud kaunite fotode vaatamisega.
  Foto: RM Sotheby's
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Apple'i piirangud kukutavad sotsiaalmeedia aktsiaid
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.