Juhan Lang • 23. november 2015 kell 6:44

Pro Kapitali kahjum kasvas

Pro Kapital Grupi juhatuse liige Allan Remmelkoor.  Foto: Andras Kralla

Pro Kapital Grupi kolmanda kvartali puhaskahjum suurenes mullu sama perioodiga võrreldes 44,4% võrra, 1,3 miljonile eurole.

Üheksa kuu jooksul vähenes puhaskahjum 100 000 euro võrra, 2,8 miljonile eurole. Börsifirma 2015. aasta üheksa kuu kogukäive oli 12,9 miljonit eurot, suurenedes võrdlusperioodi suhtes 58% võrra. Ärikahjum vähenes üheksa kuu jooksul võrdlusperioodi suhtes 0,8 miljoni euro võrra (47%) 0,9 miljonile eurole.

Pro Kapitali teatel jätkusid aktiivsed läbirääkimised paljude kodu- ja välismaiste kaubandusettevõtetega ning vahearuande avaldamise ajaks on lepingutega kaetud üle 55% üüritavast pinnast. Ettevõte jätkas samuti kahe arendusprojekti ehitustöödega – Šaltiniu Namai elukvartalis Vilniuses ning Tondi Elukvartalis Tallinnas.

Sealjuures on börsifirma kinnitusel eelmüük Vilniuse Saltiniu Namai ning Tallinna Tondi Elukvartali projektis edukalt jätkunud. Vahearuande avaldamise ajaks on Vilniuse projekti K7 hoones on müüdud 19 korterist ja äripinnast 18 ning K4-1 hoones sõlmitud broneerimislepingud 25 korterile 44st.

Tondi Elukvartali projektis Tallinnas on läinud reede seisuga esimene maja valminud, asjaõiguslepingutega on klientidele üle antud 27 korterit ning 4 korterit 31st on müümata. Teises majas on klientidele üle antud 6 korterit, eelmüügilepinguid sõlmitud lisaks 9-le korterile 31st ning kolmandas majas 11 korterile 31st. Riias Kliversala projektis on esimesse korterelamusse sõlmitud 8 eelmüügilepingut kokku 49st korterist.

Hetkel kuum