• Jaga lugu:

  Uber astus uue sammu isesõitvate autode suunas

  Uber arendab teadustegevust.Foto: epa

  Uber ostis ära uutele masinõppe tehnoloogiatele keskenduva idufirma ning kavatseb selle abil luua tehisintellekti ja isesõitvate autode loomise uuringute tarbeks uue labori.

  Ostetud idufirmas Geometric Intelligence on palgal 15 töötajat ning selle ja loodava labori abil püütakse parendada Uberi kasutatavaid, sõidujagamise teenust pakkuvaid ja kliente kokku viivaid algoritme. Samuti üritatakse leida isesõitvate autode väljaarendamise uusi viise.
  Uber keeldus avaldamast, palju ta ülevõetud idufirma eest maksis.
  Geometric Intelligence’i asutasid Cambridge’i ülikooli masinõppe ekspert Zoubin Ghahramani, Florida Ülikooli arvutiõpetuse professor Kenneth Stanley ning neurolingvistika spetsialist Douglas Bemis.
  Uber on aktiivselt ja suurte summade kaupa investeerinud isesõitvatesse autodesse. Masinõpe on tehisintellektiga kaasas käiv valdkond, mis võimaldab arvutitel analüüsida ja omandada uut informatsiooni, ilma et selleks oleks vaja neid iga kord programmeerida.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.