Lihtne viis teenida Tallinna börsil

Tallinna Kaubamaja on alla kolme aastaga indeksis enam kui kahekordistunud.  Foto: Andras Kralla
Fredy-Edwin Esse • 26. aprill 2017 kell 4:15
Börsiuudised
Ainult tellijale

Dividend on teretulnud lisatulu firma aktsia eest, kuid sellesse ei tasu suhtuda kui toredasse boonusesse, mille võib limonaadi ja jäätise peale kulutada. Äripäeva Tallinna börsifirmade dividendiindeks on ehe tõestus, et omanikutuluna saadud raha eest tuleb selle sama firma väärtpabereid juurde osta.

2009. aastal lõi toonane Äripäeva börsitoimetuse liige Tarvo Vaarmets rahakühveldusindeksi, mille mõte oli investeerida kõrge riskitaseme ja suure tõusupotentsiaaliga aktsiatesse. Viis aastat hiljem saatsin rahakühveldusindeksi hingusele ning sealt teenitud hüpoteetilise tuluga lõin Tallinna börsifirmade dividendiindkesi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum