Lihtne viis teenida Tallinna börsil

Tallinna Kaubamaja on alla kolme aastaga indeksis enam kui kahekordistunud.  Foto: Andras Kralla
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Dividend on teretulnud lisatulu firma aktsia eest, kuid sellesse ei tasu suhtuda kui toredasse boonusesse, mille võib limonaadi ja jäätise peale kulutada. Äripäeva Tallinna börsifirmade dividendiindeks on ehe tõestus, et omanikutuluna saadud raha eest tuleb selle sama firma väärtpabereid juurde osta.

2009. aastal lõi toonane Äripäeva börsitoimetuse liige Tarvo Vaarmets rahakühveldusindeksi, mille mõte oli investeerida kõrge riskitaseme ja suure tõusupotentsiaaliga aktsiatesse. Viis aastat hiljem saatsin rahakühveldusindeksi hingusele ning sealt teenitud hüpoteetilise tuluga lõin Tallinna börsifirmade dividendiindkesi.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum