• Jaga lugu:

  Ryanairi puhkuseprogramm tühistab kuni 50 lendu päevas

  RyanairFoto: Scanpix/Reuters

  Ryanair tühistas pühapäeval 82 lendu – ja see on alles algus.

  Nimelt plaanib odavlennufirma Ryanair Bloombergi andmetel kuus nädalat kestvat „lendude tühistamise programmi“, kuna on hädas meeskonna puhkuseplaneerimisega. Ryanairi meeskonnal on saada veel hulk puhkust ja kuna Iiri seaduste järgi peavad töötajad oma puhkuse ära kulutama hiljemalt käesoleva aasta lõpuks, siis lükkub järgnevatele nädalatele ebaproportsionaalselt palju puhkusepäevi.
  „Me ajasime pilootide puhkuste planeerimise sassi ja me teeme väga palju tööd selle nimel, et see jälle korda ajada,“ selgitas Ryanairi turundusjuht Kenny Jacobs. Ryanairi andmetel võib see tähendada kuni 40-50 lennu tühistamist päevas. Lennufirma teatas, et plaanib reisijatele kas piletihinna kompenseerida või alternatiivseid lende pakkuda ning hindas ise, et septembris ja oktoobris puudutab lendude tühistamine kuni 385 000 reisijat.
  Aktsia kukub nagu kivi
  Reedel esimest korda tulnud teade pani täna Londoni börsil aktsia langema: esimeste tundidega tõmbas aktsia 3,6 protsendiga miinusesse. Sel aastal järjest rekorditega flirtinud aktsia, mis jõudis juba 19 euro alla, kauples ennelõunal 16,54 eurol.
  Kontsern ise teatas, et ei oota lendude massilisest tühistamisest suuremat mõju sügiskuude majandustulemustele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Teeni 200 000 eurot, tuleb kõigest rahandusministri isa võlg sisse nõuda
Kurikuulsa pankrotistunud transpordifirma Autorollo nõue endise omaniku Väino Pentuse vastu läheb juba mitmendat tiiru enampakkumisele. Nüüd algab oksjon 90 000 eurost.
Kurikuulsa pankrotistunud transpordifirma Autorollo nõue endise omaniku Väino Pentuse vastu läheb juba mitmendat tiiru enampakkumisele. Nüüd algab oksjon 90 000 eurost.