Indrek Mäe • 26. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Meeleolud Rootsi kinnisvarainvestorite hulgas paranesid

Raha  Foto: PantherMedia/Scanpix

Eile järsult kukkunud Rootsi arendajate aktsia hinnad jätkasid enamajaolt langust ka täna, kuid seda kordades väiksemates mastaapides.

Kui JM AB aktsia on aastaga langenud 10,62 protsendi võrra, siis täna jäi langus 1,88 protsendi piiresse. Aktsia hinnaks oli turu sulgudes 208,90 rootsi krooni.

Oscar Propertiesi aktsia, mis aastaga on miinuses pea 40, täpsemalt 38,23 protsendiga, suutis täna investorite jaoks näidata tulemust, mis kindlasti väga suurt rõõmu ei paku. Nii langes ettevõtte turuväärtus neljapäeval 2,06 protsenti. Väärtpaber maksis Stockholmi börsi sulgudes täpselt 190 rootsi krooni.

Suurimat 56,25protsendilist langust näidanud Tobin Propertiesi aktsia suutis täna aga investoreid rõõmustada. Nimelt suutis ettevõtte turuväärtus taas kasvule asuda ning seda 0,84 protsendi võrra. Nii tuli börsi sulgudes investoritel ettevõtte ühe aktsia eest välja käia 36,2 rootsi krooni.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt