• Jaga lugu:

  Ford saadab autod Alibabasse müüki

  Alibaba Groupi iboks neljandal World Internet Conference'il Wuzhenis.Foto: Scanpix

  E-müügiplatvorm Alibaba ja autotootja Ford leppisid täna kokku koostöös, mille tulemusena tulevad Fordi autod Alibabas müügile, kirjutab Reuters.

  Nende kolmeaastase koostöö kokkulepe hõlmab pilveplatvorme, tarkvara ühilduvust ja müüki, teatas Alibaba Group Holding.
  Üks koostöö konkreetseid väljendusi on Fordi autode müük Alibaba Tmallis. Reuters kirjutas eile, et Fordi loodab seda lepet allkirjastades kasvatada oma automüüki Hiinas, mis on viimastel kuudel kulgenud kesiselt.
  Alibaba teatel on selle eesmärk uurida, kuidas tarbijad tänapäeval autosid ostavad ja kuidas arendada uusi veebi müügivõimalusi. See on kahe firma katseprojekt.
  Fordi tegevjuhi Jim Hacketti sõnul aitab koostöö tehnoloogiafirmadega ehitada tarku autosid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
"Valge" ja "musta surma" hinnad rallivad
Suhkru ja kohvi - mida mõnikord ka valgeks ja mustaks surmaks kutsutakse - hinnad on Brasiilia öökülmade tõttu mitme aasta tipptasemele kihutanud.
Suhkru ja kohvi - mida mõnikord ka valgeks ja mustaks surmaks kutsutakse - hinnad on Brasiilia öökülmade tõttu mitme aasta tipptasemele kihutanud.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.