Äripäev • 11. mai 2018 kell 14:00

Novalpina: OEG aktsiate müügiks on jäänud piiratud aeg

Olympic kasiino, Radisson Blu Hotel Olümpia  Foto: Andras Kralla

Tänasel OEG koosolekul võeti vastu kõik varem teatatud päevapunktid ning jätkatakse OEG aktsiate börsil noteerimise lõpetamisega.

Olympic Entertainment Groupi korralise üldkoosoleku kutses toodud päevakorra kõikide punktide otsuste eelnõud võeti vastu. OEG juhtkond esitab nüüd ettenähtud korras avalduse OEG aktsiate börsil noteerimise lõpetamiseks.    

Novalpina pressiesindaja: "Vabatahtliku ülevõtmispakkumise lõpuks oli Odyssey Europe OEG aktsiatest omandanud ligikaudu 88,5%, mis näitab pakkumise suurt edukust. Peale seda on Odyssey Europe jätkanud OEG aktsiate omandamist ja talle kuulub nüüd ettevõttes üle 89%. Piiratud aja jooksul pakub Odyssey Europe praegustele aktsionäridele jätkuvalt võimalust müüa oma osalus."

Hetkel kuum