Novalpina: OEG aktsiate müügiks on jäänud piiratud aeg

11. mai 2018, 17:00
Olympic kasiino, Radisson Blu Hotel Olümpia
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180511/BORS/180519917/AR/0/AR-180519917.jpg

Tänasel OEG koosolekul võeti vastu kõik varem teatatud päevapunktid ning jätkatakse OEG aktsiate börsil noteerimise lõpetamisega.

Olympic Entertainment Groupi korralise üldkoosoleku kutses toodud päevakorra kõikide punktide otsuste eelnõud võeti vastu. OEG juhtkond esitab nüüd ettenähtud korras avalduse OEG aktsiate börsil noteerimise lõpetamiseks.    

Novalpina pressiesindaja: "Vabatahtliku ülevõtmispakkumise lõpuks oli Odyssey Europe OEG aktsiatest omandanud ligikaudu 88,5%, mis näitab pakkumise suurt edukust. Peale seda on Odyssey Europe jätkanud OEG aktsiate omandamist ja talle kuulub nüüd ettevõttes üle 89%. Piiratud aja jooksul pakub Odyssey Europe praegustele aktsionäridele jätkuvalt võimalust müüa oma osalus."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. May 2018, 16:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing