Mait Kraun • 23. oktoober 2018
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
S&P 500 indeks on viimase 13 kauplemispäeva jooksul lõpetanud langusega 11-l.  Foto: EPA

USA börsipäev algas märkimisväärse kukkumisega

USA aktsiaturud langesid kauplemispäeva alguses järsult ning Dow kaotas enam kui 400 punkti, sest Caterpillari ja 3M-i kehvad tulemused tekitasid muret, et ettevõtete kasumid on juba tipu saavutanud, vahendab Bloomberg.

Kui tänane kauplemispäev lõpeb langusega, siis on Standard & Poor’s 500 indeks viimase 14 päeva jooksul langenud juba 12 päeval. Ekspertide sõnul on kaubandussõda ja intresside tõus investorid murelikuks muutnud ning kardetakse, et börsifirmade kasumi kasv aeglustub.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum