Mait Kraun • 23. oktoober 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
S&P 500 indeks on viimase 13 kauplemispäeva jooksul lõpetanud langusega 11-l.  Foto: EPA

USA börsipäev algas märkimisväärse kukkumisega

USA aktsiaturud langesid kauplemispäeva alguses järsult ning Dow kaotas enam kui 400 punkti, sest Caterpillari ja 3M-i kehvad tulemused tekitasid muret, et ettevõtete kasumid on juba tipu saavutanud, vahendab Bloomberg.

Kui tänane kauplemispäev lõpeb langusega, siis on Standard & Poor’s 500 indeks viimase 14 päeva jooksul langenud juba 12 päeval. Ekspertide sõnul on kaubandussõda ja intresside tõus investorid murelikuks muutnud ning kardetakse, et börsifirmade kasumi kasv aeglustub.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt