LHV võlakirjad: preemia on vähenenud, kas ka riskid?

LHV emiteerib juba kolmandat korda võlakirju.  Foto: Eiko Kink
Indrek Mäe • Kaspar Allik • 15. november 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Alates eilsest saavad huvilised märkida LHV Groupi võlakirju – nende eest pakutav aastane intressimäär on küll seniste emissioonide madalaim, kuid investoris peaks huvi tekitama kontserni tugevusest ning tulevikuplaanidest saadav kindlustunne.

„Eks hind peab peegeldama ka vastaspoole riski,“ põhjendas LHV Groupi juhatuse esimees Madis Toomsalu Äripäeva raadio saates "Investor Toomase tund", miks varasemate emissioonide käigus pakutud 7,25- ja 6,5protsendilise aastase intressimäära asemel pakutakse praegu vaid 6protsendilist riskipreemiat. „LHVga seotud riskid on aastatega kahanenud, meie kapitaliseeritus ning likviidsus on paranenud,“ lisas Toomsalu.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt