LHV võlakirjad: preemia on vähenenud, kas ka riskid?

LHV emiteerib juba kolmandat korda võlakirju.  Foto: Eiko Kink
Börsiuudised
Ainult tellijale

Alates eilsest saavad huvilised märkida LHV Groupi võlakirju – nende eest pakutav aastane intressimäär on küll seniste emissioonide madalaim, kuid investoris peaks huvi tekitama kontserni tugevusest ning tulevikuplaanidest saadav kindlustunne.

„Eks hind peab peegeldama ka vastaspoole riski,“ põhjendas LHV Groupi juhatuse esimees Madis Toomsalu Äripäeva raadio saates "Investor Toomase tund", miks varasemate emissioonide käigus pakutud 7,25- ja 6,5protsendilise aastase intressimäära asemel pakutakse praegu vaid 6protsendilist riskipreemiat. „LHVga seotud riskid on aastatega kahanenud, meie kapitaliseeritus ning likviidsus on paranenud,“ lisas Toomsalu.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum