• Jaga lugu:

  Nike rõõmustas tulemustega investoreid

  Montverde'i keskkooli mängija kannab Nike Kobe korvpalliketse.Foto: Scott Serio/Cal Sport Media/Scanpix

  Nike aktsia on reedel tõusnud üle 7%, kui teatas headest kvartalitulemustest. Investoreid rahustas teadmine, et Hiina-USA kaubandussuhete madalseis ei mõjunud Nike tulemustele halvavalt, vahendab Reuters.

  Nike majandusaasta teise kvartali aktsiapõhine kasum tuli 52 senti, mis oli suurem kui analüütikute oodatud 46 senti. Kvartali müügikäive kasvas aastaga 10%, 9,37 miljardi dollarini, mis oli suurem kui analüütikute oodatud 9,17 miljardit dollarit.
  Nike müügikäive kasvas Põhja-Ameerikas 9%, Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika regioonis 14% ning Hiinas kasvas müük lausa 31%. Ettevõtte suurimal turul, Põhja-Ameerikas, sai Nike müük tuge paremast täishinnaga toodete müügist ning Jordani brändiga ketside müügi taastumisest.
  "Selge müüginäitajate paranemine USAs ja mujal, sealhulgas Hiinas, peaksid andma tröösti investoritele, kes on üha rohkem mures võimaliku makromajanduse aeglustumise pärast," ütles Oppenheimeri analüütik Brian Nagel Nike tulemusi kommenteerides.
  Reedese börsikauplemise lõpetas Nike aktsia 7,17% plussis, 72,37 dollaril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Raadiohommikus: Eesti IT-ettevõtete edulood Lähis-Idas ja spaaäri tulevikust kõrgete energiahindade juures
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Valitsuses köeb kriis elektritoetuste pärast Keskerakond: vaja on lisaeelarvet
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.