Rait Kondor • 3. juuni 2019 kell 18:14
Börsiuudised
Ainult tellijale

Olainfarm tõstis käesoleva aasta kasumiprognoosi – aktsia +7%

Olainfarmi tehas.  Foto: Olainfarm

Läti ravimitootja Olainfarm Groupi esimese kvartali puhaskasum oli 8,3 miljonit eurot, mis on firma jaoks rekordiline tulemus, selgub ettevõtte poolt reede õhtul avaldatud börsiteatest. Samuti tõstis firma kogu käesoleva aasta kasumiprognoosi. Olainfarmi aktsia kerkis esmaspäeval uudise peale 6,9%.

Olainfarm Groupi esimese kvartali konsolideeritud müügikäive oli 34,7 miljonit eurot, mis tähendas 13% suurust kasvu eelmise aasta sama ajaga võrreldes. Absoluutväärtuses näitasid suurimat käibe kasvu Läti, Valgevene, Venemaa ja Ukraina turg – esimestel turgudel kasvas käive üle 900 tuhande euro ning Ukrainas ligikaudu 500 tuhat eurot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum