Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kiibitootjaid pitsitab kaubandussõda ja Huawei keeld

Broadcomi campus Irvine'is Californias USAs.   Foto: Scanpix/REUTERS/Mike Blake

Kiibitootja Broadcom ehmatas täna globaalset kiibitootjate sektorit, kui tuli välja uue prognoosiga, mille järgi USA-Hiina kaubandussõda ning Huaweiga äritegemise keeld vähendab käesoleval aastal firma müügikäivet kahe miljardi dollari võrra, vahendab Reuters.

Prognoos, mis oli kaasas firma teise kvartali tulemustega, on Reutersi sõnul senini kõige tugevam näide sellest, milleni president Donald Trumpi kaubandussõda Pekingiga on globaalse kiibitööstuse viinud.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum