Rait Kondor • 10. juuli 2019 kell 18:06
Börsiuudised
Ainult tellijale

Powelli aruanne viis S&P 500 üle 3000 punkti piiri

Föderaalreservi esimees Jerome Powell andmas tunnistusi USA Esindajatekoja finantsteenuste komitee ees teemal "Rahapoliitika ning majanduse olukord" 10. juulil 2019. aastal.   Foto: Scanpix/REUTERS/Erin Scott

Föderaalreservi juhi Jerome Powelli tunnistus USA rahapoliitika kohta viis võlakirjade intressikõvera järsemaks ning aktsiate hinnad üles, nii et S&P 500 aktsiaindeks ületas esmakordselt 3000 punkti piiri.

Powell sõnas oma tunnistuses, mis käib Föderaalreservi kord poolaastas ilmuva rahapoliitika aruande juurde, et arvestades riskitegureid, mis võivad mõjuda USA majanduskasvule pärssivalt, on Föderaalreserv valmis tegema vajalikke samme USA majanduse kasvutempo säilitamiseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum