Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
McDonald'si restoran New Yorgis. Teises kvartalis näitas McDonald's viimase nelja aasta suurimat käibekasvu pikemalt lahti olnud restoranide osas.  Foto: EPA/JUSTIN LANE

McDonald’s näitas suurimat müügikasvu USAs alates 2015. aastast

USA kiirtoidu restoranikett McDonald’s ületas teises kvartalis üle aasta aja lahti olnud USA toidukohtade osas käibeprognoose, kui restoranide uuendamised ja uued pakkumised tõid rohkem kliente, kirjutab Reuters.

McDonald’si aktsia, mis on üks 30 Dow Jonesi tööstuskeskmise indeksi aktsiast, tõusis täna päeva alguses 2%, uuele rekordtasemele 218,96 dollarit, mis on juba kolmandaks kiirtoidurestoranide aktsiaks, mis jõudis sel nädalal tipptasemeni. McDonald’sile eelnesid Chipotle Mexican Grill ja Starbucks.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum