McDonald’s teatas, et plaanib tehislikud lisaained oma toodetest ära kaotada, vahendab CNN Money.
Kiirtoidukett soovib selle sammuga meelitada restoranidesse tervislikuma eluviisiga kliente. Ettevõte plaanib muuta kõigi seitsme klassikalise burgeri koostist ning enam sinna tehislikke säilitusaineid, maitsetugevdajaid või värvaineid ei lisata.
Muutused mõjutavad toidu kõiki osi, olgu selleks sai, salat, kastmed või kotlett. McDonald’s teatas, et toidust võetakse ära näiteks säilitusained nagu kaltsiumpropionaat ning sorbiinhape.
Üks asi aga ei muutu – hapukurgis saavad olema ka edaspidi tehislikud säilitusained.
Artikkel jätkub pärast reklaami
„See areng demonsteerib meie valmisolekut tarbijate nõudmistele vastu tulema, me tahame ehitada parema McDonald’si,“ ütles McDonald’si USA president Chris Kempczinski oma avalduses.
Ka teised kiirtoidu pakkujad on otsustanud toite tervislikumaks muuta. Ettevõtted nagu Taco Bell, Subway ja Panera Bread on hiljuti otsustanud tehislikud lisaained oma menüüst ära kaotada.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!