Anu Lill • 10. detsember 2019 kell 4:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Ülikooli professor Meravita personaalsetesse vitamiinidesse ei usu

Tartu Ülikooli farmakognoosia professor Ain Raal ütles, et ankeedi alusel kellelegi personaalsete vitamiinide väljatöötamine sisaldab küll teatud iva, kui tervikuna kõlab soolapuhumisena.

Tartu Ülikooli Farmaatsia Instituudi juhataja, professor Ain Raal meenutas, et personaalsete vitamiinide väljaarendamist pakuti Meravitast ka talle endale ja tema kolleegile mõned aastad tagasi, kuid mõlemad teadlased keeldusid sellest pakkumisest.  Foto: Eiko Kink / Scanpix

Meravita müügiesindajad ja Investoriteliidu müügimehed räägivad potentsiaalsetele investoritele või vitamiinide ostjatele, et Tallinnas asuvas laboris komplekteerivad Eesti teadlased väljatöötatud põhjaliku ja täpse ankeedi alusel vastava algoritmiga igale kliendile eraldi personaalsed vitamiinid ja vereanalüüse pole vaja selleks teha.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum