Anu Lill • 6. jaanuar kell 7:25
Börsiuudised
Ainult tellijale

Amazonist saab rahamasin

Analüütikud prognoosivad, et Amazoni käive kasvas möödunud aastal 20 protsenti ja vaba rahavoog 30 protsenti, see teeks e-kaubandushiiglase aktsiasse investeerimise atraktiivseks, kirjutab Reuters.

Kuigi Amazoni tulevikuprognoosid võivad olla mõõdukalt ülehinnatud, oodatakse aktsia kasvu jätku. Arvestades vaba rahavoo kasvu ja suhtarve, on see odavam kui Visa (V), Nike (NKE) või McDonald’si (MCD) aktsia.   Foto: Reuters/Scanpix

Analüütikute optimism Amazoni suhtes tuleneb sellest, et ettevõte, mis teenib suurt vaba rahavoogu, investeerib selle ka suures mahus e-äri kasvatamisse. 49 analüütikust 47 on FactSeti andmetel 3. jaanuari seisuga Amazoni aktsia suhtes positiivsed ja kaks neutraalsed.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum