Äripäev • 11 veebruar 2020
Börsiuudised
Ainult tellijale

Merko Ehitus alustab Uus-Veerenni kolmanda etapiga

Merko arenduse reklaamplakat kaks aastat tagasi.  Foto: Andras Kralla

ASi Merko Ehitus kontserni kuuluv AS Merko Ehitus Eesti on otsustanud käivitada Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti kolmanda etapi, mille raames valmib 2021. aasta suvel kolm kortermaja kokku 59 korteriga, teatas ettevõte börsile.

Uus-Veerenni elukvartal asub Tallinna kesklinnas Veerenni asumis ning selle kolmanda etapi Uus-Veerenni Park kortermajad kerkivad arendusala Vana-Lõuna tänava poolsesse külge Pille tänavale. Uus-Veerenni Park korterelamud on B-energiaklassiga. Haljastatud sisehoovidesse rajatakse puhke- ja mängualad, välja ehitatakse kvartalisisesed teed ja autodele maa-alune parkla.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum