Liina Laks • 14 veebruar 2020
Börsiuudised
Ainult tellijale

Suurenenud kulud lõid Baltic Horizoni kasumit

Baltic Horizoni juht Tarmo Karotam  Foto: Raul Mee

Neljandas kvartalis näitas kinnisvarafond Baltic Horizon tugevat mahtude kasvu, aga finantskulud sõid kasumit.

Neljandas kvartalis oli Baltic Horizoni renditulu 5,6 miljonit eurot (möödunud aasta samal ajal 3,7 miljonit). Lisa tuli eelkõige Duetto II büroohoone, Galerija Centrsi ostukeskuse ja North Stari ärikeskuse omandamisest. Puhaskasum vähenes aga poole miljoni euro võrra, 3,4 miljoni euroni. “Puhaskasum vähenes eelkõige seetõttu, et kinnisvarainvesteeringute aastalõpu ümberhindluse kasum kujunes veidi väiksemaks kui aasta tagasi,” kommenteeris fondijuht Tarmo Karotam. Kasum osaku kohta kahanes kvartalite lõikes 0,04 eurolt 0,03 eurole.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum