22. september kell 8:33
Börsiuudised
Ainult tellijale

Luminor ja LHV kohendavad Äripäeva loo peale müügimeeste tööd

Luminor vaatab Äripäeva osaluseksperimendi järel enda pensionfondide juhendmaterjali üle.  Foto: Andras Kralla

Äripäeva pensionimüüjate osaluseksperiment näitas eelmisel nädalal, et kõikidelt turuosalistelt ausat, läbipaistvat ja valikut lihtsustavat infot ei saadud. Kõige enam küsitavusi tekitasid Luminori konsultandi väited, mille peale pank on lubanud juhendid üle vaadata.

Eksperimendist nähtus Luminori ja LHV panga pensionimüüjate soov suunata inimesi eelkõige aktiivselt juhitud ning seeläbi ka pangale enim kasumit toovate pensionifondide poole. Inimestele esitatud info oli kas ühekülgne või kohati selgelt vale ja eksitav.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum