Aivar Õepa • 17. detsember 2020 kell 20:18
Börsiuudised
Ainult tellijale

Vanad tipp-pankurid: koroonakriisi all on peidus suur maksejõuetuskriis

Mario Draghi Euroopa keskpanga presidendina 2017. aastal.  Foto: Euroopa Keskpank

Endine Euroopa Keskpanga president Mario Draghi hoiatab koos India ja Hiina tipp-pangajuhtidega, et üle maailma kogub hoogu suur korporatiivne maksejõuetuskriis, mis jääb praegu koroonakriisiga võitlemise meetmete alla peitu.

G30 tellitud ja eelmise nädala lõpus avalikustatud raportis kirjutavad kogenud pankurid, et keskpankade ja valitsuste koroonakriisi aegsed meetmed, mis peamiselt koosnevad otsestest ja kaudsetest toetustest ärisektorile, maskeerivad majanduse tegelikku olukorda. See maskeering ei püsi enam kaua.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum