• OMX Baltic0,24%291,93
  • OMX Riga0,35%913,6
  • OMX Tallinn−0,06%1 892,97
  • OMX Vilnius0,26%1 263,33
  • S&P 5000,58%6 738,44
  • DOW 300,31%46 734,61
  • Nasdaq 0,89%22 941,8
  • FTSE 100−0,07%9 572,11
  • Nikkei 2251,35%49 299,65
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,86
  • GBP/EUR0,00%1,15
  • EUR/RUB0,00%94,29
  • OMX Baltic0,24%291,93
  • OMX Riga0,35%913,6
  • OMX Tallinn−0,06%1 892,97
  • OMX Vilnius0,26%1 263,33
  • S&P 5000,58%6 738,44
  • DOW 300,31%46 734,61
  • Nasdaq 0,89%22 941,8
  • FTSE 100−0,07%9 572,11
  • Nikkei 2251,35%49 299,65
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,86
  • GBP/EUR0,00%1,15
  • EUR/RUB0,00%94,29
  • 18.01.21, 10:33

PRFoodsi tulemusi räsib jätkuvalt pandeemia

AS PRFoodsi oktoobrist detsembrini kestnud teise kvartali majandustulemuste kohaselt on kalasektoris tunda pandeemia jätkuvat negatiivset mõju – võrreldes aasta varasema teise kvartali perioodiga on käive vähenenud.
PRFoodsi juht Indrek Kasela näeb, et HoReCa sektor ei taastu niipea endisele tasemele.
  • PRFoodsi juht Indrek Kasela näeb, et HoReCa sektor ei taastu niipea endisele tasemele.
  • Foto: Raul Mee
PRFoodsi juhataja Indrek Kasela möönis pühapäevases börsiteates, et koroona mõju jätkub kalasektoris ning HoReCa sektor, mis moodustab kogu lõhe- ja forellikaubandusest umbes kolmandiku, ei taastu järgneva 12 kuu jooksul endisele tasemele. Kasela toob välja, et jaekettide osakaal müügis on pidevalt kasvanud ja HoReCa sektori osakaalu nende tegevuses peavad väheoluliseks.

Seotud lood

Börsiuudised
  • 29.11.20, 20:31
PRFoods: kriis jätkub
PRFoodsi värsketest kvartalitulemustest vaatab vastu koroonakriisi mõju.
  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.25, 11:00
Hansabi juht: efektiivsus ei ole enam konkurentsieelis, vaid ellujäämine
Tehnoloogia roll kaubanduses pole kunagi olnud olulisem, sest see aitab säästa tööjõukulu, vähendada kaubakadu ning kujundada kliendikogemust keset kiireid muutusi, rääkis Hansabi tegevjuht Kristo Timberg. Tema sõnul ei seisne eduka kaupmehe valem ainult seadmetes, vaid võimes kohandada protsesse ja mõtteviisi.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele