investor Toomas • 15. oktoober kell 3:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Kuidas saada tuhandeid eurosid lisatootlust

Lisatootluse jaoks tuleb vaid kulusid vähendada.   Foto: Andras Kralla

Enda tänastele teenustasudele otsa vaadates pidin leidma lahenduse mitmele probleemile: kuidas hoida Skandinaavia aktsiaid odavamalt, kuidas maksta väiksemat tehingutasu ja kuidas maksta vähem tulumaksu USAle, et seeläbi enda tuleviku tootlust oluliselt parandada.

Nimelt, hiljuti Teslat ostes avastasin ühtäkki, et ostu tehingutasu oli tavatult kõrge. 5220 dollarilise tehingusumma pealt maksin tehingutasudeks 21,28 dollarit ehk 0,41%. Varasemate ostude pealt mäletan mäletasin aga, et üle 20 dollari piiri minu tehingutasud naljalt ei kerki. Mis siis juhtunud oli?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum